Droogijsstraalmachine huren?

Wil je een droogijsstraalmachine huren? Denk hier goed over na. Het huren van een droogijsstraalmachine is aanzienlijk duurder, complexer en tijdrovender dan je wellicht denkt. Er zijn namelijk extra materialen zoals compressor, luchtslangen, persoonlijke bescherminsmiddelen en droogijs nodig, wat hogere kosten met zich meebrengt. Bovendien is het moeilijker en kan droogijs gevaarlijk zijn bij onjuist gebruik, met een groot risico op verwondingen. Besteed dit daarom uit aan Droogijsstralen Nederland. Wij werken 100% veilig en ontzorgen je volledig in het reinigen van de machines op locatie!

Waarom beter uitbesteden

Geen extra kosten

Geen risico

Geen extra materiaal nodig

Volledig ontzorgd

Kortom: geen gedoe!

Kies voor gemak en laat ons je machine reinigen

Je gaat toch niet zelf tobben?

Het team van Droogijsstralen Nederland
Branches waarbinnen wij werkzaam zijn

Werk je in een van deze branches met machines en ben je op zoek naar een ervaren partij om je machinereiniging aan toe te vertrouwen? Wij staan voor je klaar!

Industrie

Food

Automotive

Transport

Horticulture

Geothermie

Kosten voor droogijsstralen reiniging

De kosten door het uitbesteden van droogijsstralen kunnen variëren afhankelijk van de omvang van het project, de te reinigen oppervlakken en de benodigde apparatuur. Neem gerust contact met ons op voor een nauwkeurige schatting voor uw situatie. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat. 

“Droogijsstralen Nederland heeft uitstekend werk geleverd! Onze industriële machine was bedekt met hardnekkige aanslag, maar is nu weer als nieuw. Je zou niet geloven dat het dezelfde machine is! Professioneel team, verbluffende resultaten en milieuvriendelijke aanpak. Zeker aanbevolen!”

Peter V

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van droogijsstralen voor uw bedrijf? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Droogijsstralen Nederland en ontdek de voordelen van deze innovatieve reinigingstechniek. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw reinigingsbehoeften.

Binnen 24 uur een offerte

Volledig vrijblijvend

Duidelijk overzicht van de mogelijkheden