industrie

Bent u actief in de industriële sector? Of u nu in de bouw-, farma-, tech-, auto- of andere soort industrie werkzaam bent, in de gehele industriële sector zijn machines onmisbaar. Ze houden de zaak draaiende en zorgen ervoor dat iedereen aan het werk kan blijven.

Het is van groot belang om de machines goed te onderhouden. Maar dit kost vaak tijd en geld, omdat machines stilgelegd moeten worden en de productie hierdoor achteruit gaat. Droogijsstralen Nederland heeft de oplossing: efficiënte machinereiniging middels droogijsstralen!

Machine   Vies

Droogijsstralen binnen de geothermie

Effectiever dan andere reinigingsmethodes
Tijdbesparend alternatief op traditionele reinigingsmiddelen
Machines hoeven niet stilgelegd te worden
Niet schadelijk voor elektrische componenten
Reactie binnen 24 uur!

Wat is droogijsstralen?

Droogijsstralen is een zeer efficiënte reinigingsmethode voor het reinigen van machines. Met droogijsstralen worden kleine pellets droogijs gebruikt die tegen aanslag op machines worden gespoten. Deze pellets sublimeren bij contact en maken hierdoor de hardnekkigste soorten aanslag los.

Er komt geen water of ander reinigingsmateriaal aan te pas, waardoor er geen schade toegebracht kan worden aan de machine. Bovendien hoeven machines niet stilgelegd te worden en wordt de levensduur ervan verlengd. Hierdoor is droogijsstralen dé nummer 1 reinigingsmethode voor de industriële sector!

Wilt u nog meer weten over droogijsstralen? Lees hier alles over Wat is droogijsstralen?

droogijsstralen

Kies voor Droogijsstralen Nederland

Bij Droogijsstralen Nederland zijn we gespecialiseerd in droogijsstralen binnen de industriële sector. Onze ervaren professionals zorgen voor een grondige en veilige reiniging, waarbij het behoud van de apparatuur centraal staat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze droogijsstraaldiensten en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag meteen een offerte aan!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van droogijsstralen voor uw bedrijf? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Droogijsstralen Nederland en ontdek de voordelen van deze innovatieve reinigingstechniek. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw reinigingsbehoeften.

Binnen 24 uur een offerte

Volledig vrijblijvend

Duidelijk overzicht van de mogelijkheden