Over Droogijsstralen Nederland

Droogijsstralen Nederland is dé nummer 1 op het gebied van droogijsstralen. Als onderdeel van Clean Fresh You zijn wij al meer dan 40 jaar een vertrouwd en professioneel reinigingsbedrijf in Westland.

Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel ervaring opgedaan in het reinigen van machines en blijven we altijd op zoek naar nieuwe reinigingsmethoden om onze kwaliteit te verbeteren. Zo zijn wij als een van de eerste reinigingsbedrijven in Nederland gestart met droogijsstralen. 

Het team van Droogijsstralen Nederland
Branches waarbinnen wij werkzaam zijn

Wij werken voor diverse soorten opdrachtgevers. Van lokale MKB-bedrijven tot grotere organisaties. De meeste klanten bevinden zich in de industriële sector, horticulture, geothermie, foodsector, automotive en transport, maar ook als u in een andere branche werkzaam bent en een machine gereinigd wilt hebben, staan wij voor u klaar. Wij reinigen alle machines. 

Industrie

Food

Automotive

Transport

Horticulture

Geothermie

Kwaliteit staat bij ons voorop

Wij staan voor professionele reiniging van topkwaliteit. Wanneer u een klus aan ons uitbesteedt, mag u écht kwaliteit verwachten. Bovendien mag u op ieder moment van de dag contact met ons opnemen. Wij maken graag een offerte op maat voor uw gewenste reinigingsklus.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van droogijsstralen voor uw bedrijf? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Droogijsstralen Nederland en ontdek de voordelen van deze innovatieve reinigingstechniek. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw reinigingsbehoeften.

Binnen 24 uur een offerte

Volledig vrijblijvend

Duidelijk overzicht van de mogelijkheden