Geothermie

Een geothermie-installatie is een zeer groot project met hoge investeringskosten. Om de installatie zo efficiënt mogelijk te laten werken, is regelmatige reiniging enorm belangrijk. Droogijsstralen is de perfecte reinigingsmethode voor geothermische installaties.

Doordat de machines niet stilgelegd hoeven te worden en er geen schade aan de machines toegebracht kan worden, kan de productie doorgaan en wordt de levensduur van de machines verlengd. Dit bespaart tijd en geld. 

Machine   Vies

Droogijsstralen binnen de geothermie

Effectiever dan andere reinigingsmethodes
Tijdbesparend alternatief op traditionele reinigingsmiddelen
Machines hoeven niet stilgelegd te worden
Niet schadelijk voor elektrische componenten
Reactie binnen 24 uur!

Wat is droogijsstralen?

Droogijsstralen maakt gebruik van droogijs om aanslag van machines te verwijderen. Droogijs heeft een temperatuur van -78,5°C en sublimeert wanneer het in contact komt met het oppervlak. Hierdoor wordt de aanslag effectief verwijderd en de machine gereinigd.

Het gebruik van droogijs voorkomt schade aan de machine, omdat er geen ander reinigingsmateriaal nodig is. Bovendien hoeven machines niet stilgelegd te worden, wat hun levensduur verlengt. Droogijsstralen is daarom de ideale reinigingsmethode voor de horticultuur!

Wilt u nog meer weten over droogijsstralen? Lees hier alles over Wat is droogijsstralen?

droogijsstralen

Kies voor Droogijsstralen Nederland

Bij Droogijsstralen Nederland zijn we gespecialiseerd in het droogijsstralen van geothermische installaties. Onze ervaren professionals zorgen voor een grondige en veilige reiniging, waarbij het behoud van de apparatuur centraal staat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze droogijsstraaldiensten en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag meteen een offerte aan!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van droogijsstralen voor uw bedrijf? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Droogijsstralen Nederland en ontdek de voordelen van deze innovatieve reinigingstechniek. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw reinigingsbehoeften.

Binnen 24 uur een offerte

Volledig vrijblijvend

Duidelijk overzicht van de mogelijkheden