Olie verwijderen

Wil je effectief van olievlekken op machines afkomen zonder schade aan te brengen aan het oppervlak? Ontdek hoe droogijsstralen een milieuvriendelijke en krachtige oplossing biedt voor het verwijderen van olie en andere hardnekkige verontreinigingen.

Bij Droogijsstralen Nederland begrijpen we dat het verwijderen van olie van machines een uitdaging kan zijn. Olievlekken kunnen niet alleen het uiterlijk van machines aantasten, maar ook de prestaties en efficiëntie ervan verminderen. Daarom is het van belang om regelmatig onderhoud uit te voeren en olievlekken te verwijderen om de levensduur en betrouwbaarheid van de apparatuur te waarborgen.

Machine   Vies

Voordelen van droogijsstralen

Effectiever dan andere reinigingsmethodes
Tijdbesparend alternatief op traditionele reinigingsmiddelen
Machines hoeven niet stilgelegd te worden
Niet schadelijk voor elektrische componenten

Wat maakt olie zo moeilijk te verwijderen?

Olie kan zich diep in de poriën en oppervlakken van machines nestelen, waardoor het moeilijk te verwijderen is met traditionele reinigingsmethoden. Bovendien kunnen olievlekken na verloop van tijd opdrogen en uitharden, waardoor ze nog lastiger te verwijderen zijn en de kans op corrosie en slijtage vergroten.

Waarom is het belangrijk om olievlekken te verwijderen van machines?

Prestatieverbetering

Olievlekken kunnen de prestaties van machines belemmeren door wrijving te veroorzaken en de bewegende onderdelen te smeren. Door olievlekken te verwijderen, kunnen machines soepeler werken en betere resultaten leveren.

Verlengde levensduur

Olievlekken kunnen corrosie en slijtage veroorzaken aan de oppervlakken van machines, wat de levensduur ervan kan verkorten. Door regelmatig onderhoud en het verwijderen van olievlekken kunnen machines langer meegaan en minder snel defect raken.

Veiligheid

Olievlekken kunnen gladheid veroorzaken op de vloer rondom machines, wat het risico op ongevallen en letsel kan vergroten. Door olievlekken te verwijderen, wordt een veiligere werkomgeving gecreëerd voor personeel en bezoekers.

Waarom droogijsstralen?

Droogijsstralen is een effectieve en milieuvriendelijke methode om olie en andere verontreinigingen van machines te verwijderen. Het proces maakt gebruik van droogijs, de vaste vorm van koolstofdioxide (CO2), dat onder hoge druk tegen het oppervlak wordt gespoten. Bij contact sublimeert het droogijs onmiddellijk, waardoor vuil, olie, vet en andere verontreinigingen effectief worden verwijderd zonder schade aan te brengen aan het oppervlak van de machines. Bekijk hier alle soorten aanslag die gereinigd kunnen worden middels droogijsstralen.

droogijsstralen

Kies voor Droogijsstralen Nederland

Bij Droogijsstralen Nederland zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van olie en andere verontreinigingen met behulp van droogijsstralen op machines. Onze ervaren professionals zorgen voor een grondige en veilige reiniging, waarbij het behoud van de apparatuur centraal staat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze droogijsstraaldiensten en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag meteen een offerte aan!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van droogijsstralen voor uw bedrijf? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Droogijsstralen Nederland en ontdek de voordelen van deze innovatieve reinigingstechniek. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw reinigingsbehoeften.

Binnen 24 uur een offerte

Volledig vrijblijvend

Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

Wij reinigen alle machines, maar géén motorblokken