Horticulture

Binnen de horticulture is goede hygiëne ontzettend belangrijk. Omdat we te maken hebben met voedsel, levende bloemen en planten, mensen en alles op grote schaal voor de hele maatschappij, zijn er ontzettend veel regels en wetten om aan te houden. Een voorbeeld is de HACCP.

Het is daarom van essentieel belang om machines schoon te houden, zodat de kwaliteit kan worden gewaarborgd. Droogijsstralen is de nummer 1 reinigingsmethode voor machines binnen de horticulture. 

Machine   Vies

Droogijsstralen binnen de geothermie

Effectiever dan andere reinigingsmethodes
Tijdbesparend alternatief op traditionele reinigingsmiddelen
Machines hoeven niet stilgelegd te worden
Niet schadelijk voor elektrische componenten
Reactie binnen 24 uur!

Wat is droogijsstralen?

Droogijsstralen maakt gebruik van droogijs om aanslag van machines te verwijderen. Droogijs heeft een temperatuur van -78,5°C en sublimeert wanneer het in contact komt met het oppervlak. Hierdoor wordt de aanslag effectief verwijderd en de machine gereinigd.

Het gebruik van droogijs voorkomt schade aan de machine, omdat er geen ander reinigingsmateriaal nodig is. Bovendien hoeven machines niet stilgelegd te worden, wat hun levensduur verlengt. Droogijsstralen is daarom de ideale reinigingsmethode voor de horticultuur!

Wilt u nog meer weten over droogijsstralen? Lees hier alles over Wat is droogijsstralen?

droogijsstralen

Kies voor Droogijsstralen Nederland

Bij Droogijsstralen Nederland zijn we gespecialiseerd in droogijsstralen binnen de tuinbouw en horticultuur. Onze ervaren professionals zorgen voor een grondige en veilige reiniging, waarbij het behoud van de apparatuur centraal staat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze droogijsstraaldiensten en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag meteen een offerte aan!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van droogijsstralen voor uw bedrijf? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Droogijsstralen Nederland en ontdek de voordelen van deze innovatieve reinigingstechniek. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw reinigingsbehoeften.

Binnen 24 uur een offerte

Volledig vrijblijvend

Duidelijk overzicht van de mogelijkheden