Transport

De transportsector is een ontzettend brede sector en onmisbaar binnen de maatschappij. Al het voedsel, maar ook materialen en mensen vervoeren valt binnen de transportsector. Of dit nu ter land, ter zee of via de lucht gaat.

Hierdoor zijn er ontzettend veel verschillende soorten wetten en regels om als bedrijf aan te voldoen om de kwaliteit hoog te houden. Het is daarom van essentieel belang om hygiënisch aan het werk te gaan.

Droogijsstralen is de absolute nummer 1 reinigingsmethode voor het reinigen van machines binnen de transportsector. Deze methode is veilig voor machines, milieuvriendelijk, uiterst effectief en enorm tijd- en kostenbesparend, omdat de machines niet buiten productie hoeven te worden gesteld. 

Machine   Vies

Droogijsstralen binnen de geothermie

Effectiever dan andere reinigingsmethodes
Tijdbesparend alternatief op traditionele reinigingsmiddelen
Machines hoeven niet stilgelegd te worden
Niet schadelijk voor elektrische componenten
Reactie binnen 24 uur!

Wat is droogijsstralen?

Met droogijsstralen wordt droogijs gebruikt om aanslag van machines te verwijderen. Droogijs heeft een temperatuur van -78,5°C en wanneer dit contact maakt, sublimeert het. Hierdoor wordt de aanslag van het oppervlak verwijderd en de machine weer schoongemaakt.

Naast het droogijs is geen ander reinigingsmateriaal nodig, waardoor geen schade toegebracht kan worden aan de machine. Bovendien hoeven machines niet stilgelegd te worden en wordt de levensduur ervan verlengd. Hierdoor is droogijsstralen dé nummer 1 reinigingsmethode voor de transportsector!

Wilt u nog meer weten over droogijsstralen? Lees hier alles over Wat is droogijsstralen?

droogijsstralen

Kies voor Droogijsstralen Nederland

Bij Droogijsstralen Nederland zijn we gespecialiseerd in droogijsstralen binnen de transport sector. Onze ervaren professionals zorgen voor een grondige en veilige reiniging, waarbij het behoud van de apparatuur centraal staat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze droogijsstraaldiensten en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag meteen een offerte aan!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van droogijsstralen voor uw bedrijf? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Droogijsstralen Nederland en ontdek de voordelen van deze innovatieve reinigingstechniek. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw reinigingsbehoeften.

Binnen 24 uur een offerte

Volledig vrijblijvend

Duidelijk overzicht van de mogelijkheden