automotive

Machines zijn een onmisbaar onderdeel binnen de automotive branche. Zonder goedwerkende machines, geen auto’s. Het is daarom uiterst belangrijk de machines zo goed mogelijk te onderhouden en regelmatig grondig te reinigen.

Met droogijsstralen houdt u uw machines schoon en goed onderhouden, waardoor de productie hoog blijft en de overige onderhoudskosten laag. Droogijsstralen Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van machines binnen de automotive middels droogijsstralen. Vraag uw offerte aan voor een voorstel op maat. Wij reageren altijd binnen 24 uur. 

Machine   Vies

Droogijsstralen binnen de geothermie

Effectiever dan andere reinigingsmethodes
Tijdbesparend alternatief op traditionele reinigingsmiddelen
Machines hoeven niet stilgelegd te worden
Niet schadelijk voor elektrische componenten
Reactie binnen 24 uur!

Wat is droogijsstralen?

Droogijsstralen is een reinigingsmethode waarbij kleine pellets droogijs worden gebruikt om verschillende soorten aanslag te verwijderen van machines. Droogijs is de vaste vorm van koolstofdioxide. Dit heeft een zeer lage temperatuur van -78,5°C. Wanneer droogijs het oppervlakte met de aanslag raakt, sublimeert het droogijs, waardoor de aanslag loslaat.

Er is verder geen water of ander reinigingsmateriaal nodig, waardoor er geen schade toegebracht kan worden aan de machine. Bovendien hoeven machines niet stilgelegd te worden en wordt de levensduur ervan verlengd. Hierdoor is droogijsstralen dé nummer 1 reinigingsmethode voor de foodsector!

Wilt u nog meer weten over droogijsstralen? Lees hier alles over Wat is droogijsstralen?

droogijsstralen

Kies voor Droogijsstralen Nederland

Bij Droogijsstralen Nederland zijn we gespecialiseerd in droogijsstralen binnen de automotive. Onze ervaren professionals zorgen voor een grondige en veilige reiniging, waarbij het behoud van de apparatuur centraal staat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze droogijsstraaldiensten en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag meteen een offerte aan!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van droogijsstralen voor uw bedrijf? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Droogijsstralen Nederland en ontdek de voordelen van deze innovatieve reinigingstechniek. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw reinigingsbehoeften.

Binnen 24 uur een offerte

Volledig vrijblijvend

Duidelijk overzicht van de mogelijkheden